Aanmelden reis Frankrijk 2018


Beste deelnemers,

Willen jullie z.s.m. onderstaand aanmeldingsformulier invullen?


 

  Roepnaam*

  Let op! voor- en achternaam moet exact overeenkomen met je paspoort of ID-kaart!

  Voorna(a)m(en)*

  Achternaam*


  Adres*

  Postcode + Woonplaats*

  E-mail*

  Telefoon*

  GSM


  Nummer ID-kaart/paspoort*

  paspoort / ID-kaart is geldig tot:*

  Geboortedatum*


  Contactgegevens achterblijvers
  Naam:

  Telefoonnummer:

  Relatie:


  Menuvoorkeuren (kunnen niet gegarandeerd worden)
  vegetarisch

  Medische informatie
  VoedselallergieDiabetischEpilepsieHartklachtenBijzonder medicijngebruik(specificeer hieronder s.v.p.)Overig (specificeer hieronder s.v.p.)


  Aanvullende informatie / opmerkingen


  Ondergetekende geeft zich op voor

  Frankrijk 2018


  Hierbij meld ik mij aan voor de hierboven aangegeven reis. Ik heb de algemene voorwaarden en de privacyverklaring gelezen en ga met beide akkoord. Tevens ga ik er mee akkoord dat foto's, gemaakt tijdens de reis en waarop ik in kostuum en herkenbaar aanwezig ben, gebruikt kunnen worden voor publicitaire doeleinden. Ik zal er voor zorg dragen dat de reissom uiterlijk 24 juni betaald is. Ik sluit zelf een reis- en annuleringsverzekering af en ik accepteer, dat wanneer ik dat niet doe, alle kosten die gedekt zouden zijn door een reis- en annuleringsverzekering voor mijn rekening zijn. *

  * = verplicht veld