voorstelling werelddans

Voorstellingen Werelddans


Bent u op zoek naar een internationale dansgroep om een voorstelling met Nederlandse en/of buitenlandse dansen in traditioneel kostuum te brengen? Dan bent u bij Ralda aan het juiste adres.

We hebben een uitgebreid repertoire met muziek en dansen uit bijvoorbeeld Mexico, Rusland, Armenië, Slowakije, India, Nederland, Servië, de VS, Israël en China. We kunnen hiermee aansluiten op een bepaald thema of een wens, maar kunnen ook altijd zelf een programma samenstellen. De meeste dansen worden uitgevoerd met als basis de originele volksdansen, folklore en tradities van het land en de streek. De choreografieën zijn speciaal bewerkt voor toneel. De dansen worden uitgevoerd in traditionele kostuums of kostuums die naar authentieke voorbeelden zijn nagemaakt.

De Kindertheaterdansgroep en de Theaterdansgroep verzorgen de optredens, zo veel mogelijk begeleid door ons eigen Ralda-Orkest.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en voor een prijsindicatie kunt u met ons opnemen via e-mail of via onderstaand formulier.

  Naam (*)

  Naam bedrijf / organisatie

  Adres

  Postcode

  Plaats

  Telefoon

  Uw e-mail (*)

  Hieronder kunt u een toelichting geven, zoals op welke datum , voor welk publiek, of speciale wensen