Werelddans in Overijssel

Werelddans in Overijssel


Ralda is een internationale dansgroep met een eigen orkest voor muziek en dans uit Nederland en het buitenland.  U kunt bij ons komen dansen en muziek maken. Daarnaast verzorgen we ook voorstellingen/concerten en geven we workshops.

Al vanaf 4 jaar kunt u bij ons in Raalte, Overijssel terecht voor  werelddans. Er zijn vijf recreatieve groepen voor alle leeftijden en niveaus, waaronder een groep speciaal voor de ouderen onder ons, die nog graag een dansje meedoen (MBvO, meer bewegen voor ouderen). Er zijn ook twee orkesten, voor beginnende en gevorderden spelers van wereldmuziek. Daarnaast zijn er twee Theatergroepen, één voor kinderen en één voor (jong)volwassenen, die voorstellingen verzorgen, onder begeleiding van ons eigen Ralda-Orkest. Ook kunnen er workshops werelddans gegeven worden, afgestemd op uw wensen en de leeftijden van de deelnemers.

Naast dat we internationale dans in Nederland laten zien, brengen we ook Nederlandse folklore door middel van dans en muziek op buitenlandse podia. Ralda reist elk jaar de wereld over om te dansen en muziek te maken op folkloristische festivals. Zo bezocht Ralda o.a. Finland, Polen, Wit-Rusland, China, USA, Brazilië, Frankrijk en Hongarije.