Boekingen/info

Voorstellingen


Bent u op zoek naar een internationale dansgroep om een voorstelling met Nederlandse en/of buitenlandse dansen in traditioneel kostuum te brengen? Dan bent u bij Ralda aan het juiste adres. Wij treden graag voor u op. Of dat nou in een theater, verzorgingshuis of braderie is, optreden zit in ons bloed.

Repertoire


We hebben een uitgebreid repertoire met muziek en dansen uit bijvoorbeeld Mexico, Armenië, Slowakije, Nepal, Servië, Hongarije, Israël, China en uiteraard Nederland. We kunnen hiermee aansluiten op een bepaald thema of wens. Heeft u geen voorkeur dan stellen we een gevarieerde voorstelling voor u samen.

Authentiek?


De meeste dansen worden uitgevoerd met als basis de originele volksdansen, folklore en tradities van het land en de streek. De choreografieën zijn speciaal bewerkt voor toneel en worden uitgevoerd in traditionele kostuums of kostuums die naar authentieke voorbeelden zijn nagemaakt. Maar we hebben ook dansen die op een wat modernere leest geschoeid zijn. Wel altijd met de volksdans als basis.

Groepen


De optredens wordt verzorgt door de Theaterdansgroep die bestaat uit volwassenen (16+) en door de Tienertheatergroep. Ze kunnen ook apart voor u optreden. Geef dit dan duidelijk aan als u dat wilt. Als we optreden worden we bij voorkeur begeleid door ons eigen Ralda-Orkest.

Ralda kan ook dansworkshops bij u of op een locatie naar keuze geven. Dit kan desgewenst ook gecombineerd worden met een optreden.

Meer informatie?


Voor meer informatie over de mogelijkheden en voor een prijsindicatie kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar boekingen@ralda.nl  of via onderstaand formulier.

  Naam (*)

  Naam bedrijf / organisatie

  Adres

  Postcode

  Plaats

  Telefoon

  Uw e-mail (*)

  Hieronder kunt u een toelichting geven, zoals op welke datum , voor welk publiek, of speciale wensen