Wereldmuziek in Overijssel

Wereldmuziek in Overijssel

Bij Ralda kun je terecht om wereldmuziek te maken of er kennis mee te maken. De muziek komt van over de hele wereld. Denk bijvoorbeeld aan muziek uit Mexico, Bolivia, Hongarije, Israël (Klezmer) en Frankrijk. Bij beide orkesten is er veel aandacht voor samenspel en variatie, maar het samen genieten van de prachtige muziek staat altijd voorop. Onze orkesten:

Orkest OpMaat

Dit orkest is voor muzikanten die nog weinig of geen ervaring hebben met wereldmuziek. Bij OpMaat wordt je meegenomen op een muzikale reis over de wereld, waarbij je muziek leert maken uit onder andere Ierland, Zweden, Hongarije, Israël en Nederland. Het doel is om kennis en ervaring op te doen met wereldmuziek en eventueel door te stromen naar het Ralda-Orkest, maar bovenal genieten van het samen muziek maken.

Bespeel je een instrument en lijkt het je leuk om wereldmuziek te spelen? Kom eens bij ons langs. Jong en oud, iedereen is welkom!

Het Ralda-orkest

Dit orkest bestaat uit ervaren muzikanten en een orkestleider. Het orkest begeleidt de dansgroepen bij optredens in binnen- en buitenland.

Daarnaast is er ook een eigen internationaal repertoire en kunnen er concerten worden gegeven zonder de dansgroep.

Ben je een ervaren muzikant en heb je zin om eens mee te komen doen?

Je bent van harte welkom!

Vrijblijvend kijken

Bij elk orkest van je van harte welkom om twee keer vrijblijvend mee te komen doen om te kijken of het wat voor je is. Voor meer informatie kun je ons mailen op info@ralda.nl.